Devant Staneux, 17
B-4910 Theux

info@labelbois.com
Tel : +32(0)475 62 53 21
Fax : +32(0)87 22 61 24

FR

Bent u op zoek naar een nieuwe commerciële relatie en een duurzaam "WIN-WIN"-project? Zoekt u een betrouwbare partner die uw wensen kan doen uitkomen? Wenst u niet langer hout te bestellen uit een catalogus en wilt u eindelijk dat uw bestellingen worden gerespecteerd?

Daarom is het onze filosofie om u eerst te ontmoeten om beter aan uw wensen en verwachtingen te kunnen voldoen en u steeds beter te kunnen dienen. As u zich toch een idee wenst te vormen van onze diensten, aarzel dan niet om ons online een offerte te vragen.

Dank zij onze nieuwe productie kunnen we competitieve prijzen aan lieden !!!

1) Ik stel u de het bedrijf LABEL BOIS voor 'De voetafdruk van het bos':

Label Bois werd in 1996 door Vincent Abinet in het leven geroepen. Vincent was schrijnwerker, beeldhouwer en meubelmaker van beroep. Hij gebruikte deze perfecte kennis van de dagelijkse noden van een schrijnwerker om zijn bedrijf een boost te geven.

Van groothandel in ONBEWERKT HOUT gespecialiseerd in BOLEN en BEKANTRECHT EIK, WITTE OF GESTOOMDE BEUK KD over de productie van gespecialiseerde planken en halfafgewerkte producten voor trappen, deuren, ramen, meubilai r enz. bracht het bedrijf 2 jaar geleden PANOBEL op de markt (ZONDER of MET vingerlas) met een grote variatie van kwaliteit, dikte, grootte en lengte (-> 6m) in EIK, WITTE OF GESTOOMDE BEUK.

We bieden een uitgebreid gamma BOLEN EN BEKANTRECHT HOUT voor in eik, witte of gestoomde beuk voor van alle kwaliteiten, diktes, lengtes en diameters.

De productie van PANOBEL alsook de realisatie van onze halfafgewerkte producten gebeurt in onze ateliers. Dit laat ons toe de kwaliteit te garanderen gezien de kwaliteitscontrole vanaf het begin van het productieproces door dhr. Abinet zelf wordt uitgevoerd.

2) Persoonlijke service:

We kopen en produceren volgens uw wensen. We werken hiervoor samen met verschillende partners waar we kunnen kiezen uit permanente, omvangrijke voorraden KD HOUT. Hierdoor garanderen we een competitieve prijs en optimaliseren we onze keuze in functie van uw noden. Bovendien combineren we dit met een snelle levering.

We zijn een klein dynamisch, reactief en flexibel bedrijf. Dhr. Abinet controleert zelf alle bestelde koopwaar en gaat na of aan uw eisen en leveringsvoorwaarden is voldaan.

Ik nodig u uit om ons te ontmoeten. Hiervoor is er maar één adres: info@labelbois.com Vincent Abinet

We nodig u ook uit om een kijkje te nemen op onze website voor bijkomende inlichtingen :

info@labelbois.com
Vincent Abinet
Tel : 0032(0)475/62 53 21
Fax : 0032(0)87/22 61 24
Devant Staneux, 17 4910 THEUX - Belgique